Toborozzon munkavállalókat az EGRI állásbörzén!

Toborozzon az Enyém a pálya! állásbörze és karriernapon

2018. november 22.

EKE Rendezvényterem (3300 Eger, Bartók tér 4.)

 

 

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Heves Megyei Kormányhivatallal közös szervezésében idén ismét megrendezi az Enyém a pálya! állásbörze és karriernapot Egerben. Tavaly közel 400 érdeklődőt vonzott az egri esemény, melyen az állást kínáló Heves megyei vállalkozásoknak helyszínt biztosítottunk, ahol személyesen is ismerkedhettek leendő munkavállalóikkal.

Emellett szakmai előadásokat kínáltunk, ingyenes buszjáratot, önéletrajzírásban segítséget nyújtottunk a látogatóknak, nyereményjátékot hirdettünk, mellyel még vonzóbbá tettük a rendezvényt.

Idén hasonló programokkal készülünk!

Vegyen részt Ön is kiállítóként! Ingyenesen!

 

Regisztráció IDE KATTINTVA

Jelentkezési határidő: 2018. október 31.

(Kérjük, ha Ön korábban jelentkezett az október 18-ra tervezett rendezvényre, erősítse meg regisztrációját a fenti linken.)

 

A programhoz kapcsolódóan elkészült egy weboldal, melyen az állást kínálók lehetőséget kaptak bemutatkozásra, nyitott pozíciók meghirdetésére. http://allasborze.hkik.hu/

Tennivalók!

Amennyiben módosítást kér, kérjük jelezze  a hkik@hkik.hu e-mail címen.

  • Ha az Ön vállalata még nem szerepel a honlapon, kérjük küldjön anyagokat a hkik@hkik.hu e-mail címre az alábbi tematikának megfelelően. Kérem, hogy 1 db word dokumentumban küldje el az összes közölni kívánt információt és csatolmánykén a logót.
  • Cég tevékenységének bemutatása. (maximum 500 karakter szóközökkel együtt)
  • Vonzó munkakörülmények leírása (ha van ilyen) pl: vállalati óvoda, munkahelyi étkező, ingyenes buszjárat stb. (maximum 1000 karakter szóközökkel együtt)
  • Nyitott pozíciók – (ajánlott: 1 mondatos munkaköri leírással, várható bérrel stb)
  • Elérhetőségek
  • logó (png, crd, vagy jpg formátumban)

Emellett egy tájékoztató kiadvány is készül a vállalatok bemutatkozásával, melyet a helyszínen fogunk átadni a látogatóknak. Ehhez az elküldött bemutatkozásokat használjuk fel.

 

Kérdés, kérés esetén keressék munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

  • Nagy Kata 36/429-612 101-es mellék, e-mail: hkik@hkik.hu