ZF Hungária Kft.

 

 

A cég története:

 

Anyavállalatunk, a német ZF Friedrichshafen AG a világ legnagyobb járműipari vállalatai közé tartozik. Egri telephelyünk manuális és automatizált sebességváltók gyártásával foglalkozik. Vevőink teherautókba, buszokba, és kis haszonjárművekbe építik be ezeket.

A ZF HUNGÁRIA KFT. jelenleg egy nagyszabású beruházás keretében új üzletág kiépítésén dolgozik: rövidesen Egerben készülnek majd a nemzetközi járműpiacra a ZF 8HP típusú automata sebességváltók. A 40 ezer négyzetméteres új üzemcsarnok építése a tervezett ütemben folyik, és megkezdődött a mintegy 800 új munkatárs felvétele is.

 

Amit a dolgozóinknak kínálunk:

 

A ZF Hungáriánál minden feltételt biztosítunk kollégáink számára a hatékony és eredményes munkavégzéshez. Munkatársaink számára ezért is természetes az együttműködés, a jól szervezett munkamegosztás és a munkahely iránti elkötelezettség.

 

Vállalatunk közel 10 éve működteti saját gyakorlati szakképzési rendszerét, amelynek fő célja a belső szakmunkás-utánpótlás biztosítása. Emellett aktívan részt veszünk a felsőoktatásban is. 2015 óta partnerek vagyunk a duális képzésben.

A ZF Hungária az ESZC Bornemissza Gergely Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumával együttműködve saját ZF csoportot indít immár kilencedik éve CNC gépkezelő képzésben. A felvett tanulók a ZF Hungáriához kerülnek a gyakorlati képzés során és tanulmányi eredményükhöz igazodóan kiemelt ösztöndíjban részesülnek. Természetesen a felnőttképzés is hangsúlyos része a képzési rendszerünknek: ez egyrészt a saját munkatársak szakmai fejlődését, továbbképzését, másrészt a vállalathoz belépő új dolgozók átképzését, betanítását szolgálja.

 

A műszaki képzést folytató oktatási intézményekkel több éve jól működő szakmai kapcsolatot ápolunk. A 2015/16-os tanévben kapcsolódott be a ZF Hungária a duális képzés rendszerébe. A ZFH-nál szerzett vállalati tapasztalatok birtokában a diploma megszerzése után azonnal munkába tudnak állni. A duális képzés a hagyományosnál több feladatot ró a hallgatókra, viszont a jobb munkaerőpiaci kilátások mellett az sem elhanyagolható, hogy a képzésben résztvevők az ösztöndíjukon felül havi javadalmazást kapnak.

Gyakornoki lehetőséget, nyári szakmai gyakorlatot és diplomamunka-írási lehetőséget is folyamatosan biztosítunk a hallgatóknak.

 

2016-ban a ZF Hungária elnyerte a Családbarát Vállalat címet. A zsűri a díjat többek közt a következők alapján ítélte nekünk: munkavállalóink és családjaik számára különböző vállalati programokat szervezünk, mint például a családi nap. Minden évben megrendezésre kerülnek a különböző belső sportversenyeink a ZFH-s kollégák számára, úgy mint a fallabda, horgász, úszó, futó és foci verseny. A munkába visszatérő kismamákat részmunkaidős foglalkoztatással támogatjuk, illetve vállalati óvodát is biztosítunk a kisgyermekes családok részére.

 

MIT NYÚJTUNK A VERSENYKÉPES FIZETÉSEN FELÜL?

  • Teljesítményhez igazodó prémiumot
  • Év végi jutalmat
  • Nyelvtanfolyamokat és szakmai képzéseket
  • Önkéntes nyugdíj- és egészségpénztári hozzájárulást
  • Kedvezményes étkezési lehetőséget a vállalat éttermében
  • Utazási költségtérítést
  • Vállalati óvodát
  • Orvosi ellátást
  • Iskolakezdési támogatást
  • Széleskörű sportolási lehetőségeket

 

 

ZF Hungária Kft.

További információ:

Lépj kapcsolatba velünk!

 

3300 Eger, Kistályai út 2.

Hungary

Tel.: +36 36 520 100

Fax: +36 36 520 110

www.zf.com

www.zf.com/hu

allaspalyazatzfh@zf.com