Robert Bosch Automotive Steering Kft.

 

 

Robert Bosch Automotive Steering Kft.

 

A cég tevékenysége:

Vállalatunk autóipari beszállító, a világ egyik vezető kormánymű-gyártója. Csúcstechnológiájú gyártmányaink révén nevünk egyet jelent a legmagasabb színvonalú vezetési élménnyel, a biztonsággal és a kényelemmel. Elektromos kormányműveink ott lesznek a jövő önvezető autóiban is. A mi termékeinkkel felszerelt járművek az alacsonyabb fogyasztásnak és kibocsátásnak hála gazdaságosabbak. Ezáltal sokat teszünk a környezetért is.

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. elődje 2003-tól 2014-ig Egerben működött, és folyamatosan bővült. Kormányművek mellett kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállítunk a világ száznál több járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek számára egyaránt.

A vállalatnál az első tíz évben összeszerelés, illetve felújító tevékenység folyt. A meggyőző termelési eredményeknek hála 2012-ben kaptuk meg a lehetőséget, hogy tevékenységünket a hidraulikus mellett elektromos kormányművek összeszerelésével, valamint alkatrészgyártással is bővítsük. Második telephelyünk 2014-re épült fel Makláron, félúton az egri gyár és az autópálya között.

Amit a dolgozóinknak kínálunk:

Nálunk legfőbb érték az ember: az elkötelezett, motivált munkatárs. 2017-ben pályázaton elnyertük a „Megbízható Munkaadó” címet. Képzési programokkal járulunk hozzá kollégáink nyelvi és szakmai fejlődéséhez, és teret adunk karrier-ambícióiknak.

 

Nyitott pozícióink elérhetőek:

https://www.bosch.hu/karrier/

További információ:

Karrier lehetőségek: https://www.bosch.hu/karrier/

Egyéb információ: https://www.bosch.hu/