Robert Bosch Automotive Steering Kft.

 

Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Eger-Maklár

 

A cég tevékenysége:

 

Vállalatunk autóipari beszállító, a világ egyik vezető kormánymű-gyártója. Csúcstechnológiájú gyártmányaink révén nevünk egyet jelent a legmagasabb színvonalú vezetési élménnyel, a biztonsággal és a kényelemmel. Elektromos kormányműveink ott lesznek a jövő önvezető autóiban is. A mi termékeinkkel felszerelt járművek az alacsonyabb fogyasztásnak és kibocsátásnak hála gazdaságosabbak. Ezáltal sokat teszünk a környezetért is.

 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. elődje 2003-tól 2014-ig Egerben működött, és folyamatosan bővült. A kezdeti 35 fős létszám napjainkra 1300 fősre nőtt, követve a piaci igényeket és az egyre emelkedő rendelésállományt. Kormányművek mellett kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállítunk a világ száznál több járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek számára egyaránt.

 

A vállalatnál az első tíz évben összeszerelés, illetve felújító tevékenység folyt. A meggyőző termelési eredményeknek hála 2012-ben kaptuk meg a lehetőséget, hogy tevékenységünket a hidraulikus mellett elektromos kormányművek összeszerelésével, valamint alkatrészgyártással is bővítsük. Második telephelyünk 2014-re épült fel Makláron, félúton az egri gyár és az autópálya között.

 

Amit a dolgozóinknak kínálunk:

 

Nálunk legfőbb érték az ember: az elkötelezett, motivált munkatárs. 2017-ben pályázaton elnyertük a „Megbízható Munkaadó” címet. A munkaegészségügyi ellátáson, az egészségpénztáron és a szabadidős sport sokrétű támogatásán, azaz a preventív intézkedéseken túl olyan, hatékony eszközökkel is támogatjuk munkatársaink fizikai és mentális egészségének megőrzését, mint az egészségalap, amely dolgozóinknak vagy családtagjaiknak egészségproblémák esetén nyújt jelentős támogatást.

Képzési programokkal járulunk hozzá kollégáink nyelvi és szakmai fejlődéséhez, és teret adunk karrier-ambícióiknak. A munkába járást a cég bérelt autóbuszokkal könnyíti meg. Maklári telephelyünkön éttermet üzemeltetünk, és étkezési támogatást nyújtunk minden munkatársunknak. Dolgozóink teljesítményét versenyképes fizetéssel és juttatási csomaggal honoráljuk.

 

Nyitott pozíciók:

 

  • gyakornok pénzügyi területre
  • gyakornok logisztikai területre
  • gyakornok kommunikációs területre
  • gyakornok fejlesztés területre
  • gyakornok HR területre
  • gyakornok termelési területre

 

További információ:

 

HR, Toborzás-kiválasztás (HRL3)

Robert Bosch Automotive Steering Kft. I

3300 I Eger I Kistályai út 2. I HUNGARY I

www.bosch.com

external.Henrietta.Bekenyi@bosch.com