Mediaworks Hungary Zrt.

 

BEMUTATKOZÁSA:

 

A Mediaworks Hungary Zrt. és leányvállalatai – több mint kilencven médiamárkával – országos és regionális lefedettséget kínálnak partnereiknek. A cégcsoport ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, a 14 megyei napilappal, női, bulvár, gasztro, ifjúsági és sport magazin portfóliójával, digitálismédia-termékeivel Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata, mely több mint 1200 munkavállalót foglalkoztat országszerte.

 

NYITOTT POZÍCIÓK HEVES MEGYÉBEN:

 

ÚJSÁGÍRÓ – EGEr

Az újságíró feladata cikkek, tudósítások, riportok készítése a Heves megyei Hírlap részére. Az újságírói pozíció betöltésére elsősorban újságírói tapasztalattal, kommunikáció szakos végzettséggel, kreatív látásmóddal rendelkező pályázók jelentkezését várjuk.

 

újságíró gyakornok – EGER

Az újságíró gyakornoknak a Heves megyei Hírlap tapasztalt újságíróinak támogatásával lehetősége nyílik a gyakorlatban elmélyíteni és gyarapítani az iskolapadban megszerzett ismereteit. Gyakornoki programunk keretében 6 hónapos időtartamra kötünk szerződést a kiválasztott pályázókkal, akik elsősorban kommunikáció szakon végzett pályakezdők.

 

hirdetési tanácsadó – HEVES MEGYE

Nyomtatott és online termékeink hirdetési felületeinek értékesítésére keresünk hirdetési tanácsadókat Heves megye területére (Eger, Gyöngyös, Hatvan). Az ideális pályázó minimum középfokú végzettséggel, B kategóriás vezetői engedéllyel és legalább 1-3 év értékesítési tapasztalattal rendelkezik.

 

Kézbesítő – HEVES MEGYE

Általános iskolai végzettséggel rendelkező pályázók jelentkezését várjuk a kézbesítői munkakör betöltésére. A kézbesítő feladata a napilapok, szórólapok, küldemények határidőre történő kézbesítése.

 

 

A pályázatokat a hr@mediaworks.hu e-mail címre várjuk!

 

 

ELÉRHETŐSÉGEINK:

 

Mediaworks Hungary Zrt.

1034 Budapest, Bécsi út 122-124.

www.mediaworks.hu

E-mail: hr@mediaworks.hu

 

 

Heves megyei Hírlap

3300 Eger, Trinitárius u. 1.

www.heol.hu

E-mail: heol@heol.hu
Telefon: 06 36 513 600

Főszerkesztő: Kühne Gábor

Megyei üzletszervezési vezető: Fodor Beáta