Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet

Az ápolói szakma egy hivatás. A beteg emberek segítése a felépülésben, gyógyulásban egy felemelő feladat. Ápolókra és egészségügyi szakdolgozókra mindig szükség van. A jövőben is egyre keresettebb szakma lesz. Számos szakterület és specializáció van jelen. Mindenki megtalálhatja a számára legérdekesebb területet.

Heves megye legnagyobb komplex egészségügyi szakellátást nyújtó szolgáltatója 990 ágyon nyújt fekvőbeteg szakellátást. Az intézményünkben a szív és idegsebészeten kívül minden szakma elérhető. Korszerű diagnosztikai háttérrel, elkötelezett szakemberek végezzük a betegellátást. Évente közel negyvenezer fekvőbeteget és közel kilencszáz-ezer járóbeteget látnak el orvosaink és ápolóink. Kórházunkban lehetőség van a szakmai tapasztaltok megszerzésére, tanulásra, fejlődésre. A tanulók szakmai gyakorlatának nyomon követését, az új dolgozók beilleszkedését és szakmai előmenetelüket képzett és lelkiismeretes szakoktató munkatársak támogatják.

 

Kedves leendő Munkatársunk !

Oktatókórházunkban folyamatos szakmai fejlődést biztosítunk. A továbbképzéseket helyben szervezzük meg és szakmai versenyeket is rendezünk. Nagy gondot fordítunk munkatársaink elismerésére, megbecsülésére, munkaközösséget építünk.

 

Biztos, hosszútávú munkalehetőség

Közalkalmazotti munkaviszony keretében foglalkoztatjuk munkatársainkat és annak előnyeit biztosítjuk:  utazási támogatás, kedvezményes étkezési lehetőség. A betegellátásban számos innovatív megoldást vezettünk be és sikeresen alkalmazzuk. A betegellátás feltételeit folyamatosan javítjuk, de fontos számunkra munkatársain komfortérzetének javítása is.

 

A betegellátást segítő munkahelyek

A betegellátást kiszolgáló, nem egészségügyi szakemberekre is számítunk, ők nagymértékben hozzájárulnak a zavartalan betegellátás feltételeinek biztosításához. Villanyszerelő, lakatos, kőműves, víz-gáz szerelő, konyhai kisegítő, takarítónő, betegszállító munkatársak jelentkezését várjuk.

 

Várjuk jelentkezését ! Legyen a Munkatársunk !

 

 

Dr. Vácity József                                              Dr. Thummererné Rebicsek Rita

Főigazgató                                                                         Ápolási igazgató