Ledora Plus Kft.

 

Cégünk 2014 óta foglalkozik tartósított pékáru gyártásával, saját tulajdonban lévő üzemben, tisztán magyar tulajdonosi körrel. Megalakulásunk óta folyamatos fejlődés jellemez minket, úgy a munkaerő és a technológia, mint a termékskála és a vevői kör tekintetében. Termelőüzemünk és raktárhelyiségeink infrastruktúrájának folyamatos fejlesztésére nagy hangsúlyt fektetünk, de termékeink minőségét és kibocsátott mennyiségét az emberi erőforrás határozza meg leginkább. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk minőségi, hosszútávon megbízható munkaerő foglalkoztatására.

 

Üzemünk

Termelőüzemünk az Egri Ipari Park területén helyezkedik el, 2262 négyzetméteren. A megújuló energiaforrásokat is használó gyártóvonalakon kizárólag korszerű technológiákat alkalmazunk és tapasztalt, szakképzett kollégáink rendezett, tiszta munkakörnyezetben állítják elő-, hűtik- és csomagolják a késztermékeket, amit részben saját teherautóinkkal juttatunk el megrendelőinkhez.

 

Termékeink

Termékeink előállításánál egy szempont vezérel minket: a minőség. Amit megrendelőink megálmodnak, szakembereink megvalósítják. Az általunk gyártott pékáruk tartósítószer- és színezékmentesek, valamint törekszünk az egészséges alapanyagok minél szélesebb körű felhasználására a legmagasabb szintű élelmiszerbiztonsági előírások betartása mellett. Specialitásunk a mediterrán ízvilág.

 

A csapatunk

Csapatunkat fiatalos, lendületes szakemberek alkotják. Tapasztalt, szakképzett kollégáink folyamatosan jelen vannak a gyártóvonalakon, maximális odafigyeléssel hajtják végre a feladatukat. Bár cégünk munkavállalói létszáma dinamikusan bővül, a mai napig elmondhatjuk, hogy cégünknél megmaradt a családias légkör.

 

 

H-3300 Eger, Kőlyuk út 4.

Tel +36202892831 / +3636515432

berszamfejtes@ledoraplus.hu / ledoraplus.hu / facebook