Keleti Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet

 

A Keleti Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetünk 2017. szeptember 1-én nyitotta meg kapuit Magyarországon. Az elmúlt évek folyamatos munkaerő-hiánya megerősített minket abban a hitünkben, hogy meg kell teremteni az idősebb korosztály munkába való visszatérésének módját. Mert szükség van a nyugdíjas munkavállalókra és nem hagyhatjuk veszni azt a felbecsülhetetlen értékű tapasztalatot, amivel rendelkeznek. Ezen elvek mentén szövetkezetünkkel egy új foglalkoztatási formát adunk az Önök kezébe, amely egyrészt a dolgozni vágyó nyugdíjasoknak, másrészt a munkaerőhiánnyal küszködő cégeknek is segít.

Ennek az új foglalkoztatási formának köszönhetően tervezhetőbbé és egyszerűbbé válik a munkaerőáramlás. Mivel nem növelik a statisztikai létszámot, nem kell a toborzási és a kiválasztási folyamatokkal küszködni és a szolgáltatásunkat költségként is el lehet számolni.

A dolgozni tudó és akaró nyugdíjasoknak pedig legális és biztos keretet nyújtunk a munkavégzéshez, mellyel extra jövedelemre tehetnek szert úgy, hogy közben a nyugdíjuk is megmarad. Rugalmas munkaidő-beosztással igazodunk az igényeihez. Figyelünk a nyugdíjas munkavállalóink egészségére.  Alapos üzemorvosi vizsgálatot követően ügyelünk arra, hogy mindenkinek olyan munkát keressünk, amely nem terheli meg túlságosan a szervezetét és csak oda közvetítsük ki, ahol szívesen dolgozna.

A régió 13 városában találkozhatnak velünk, köztük Egerben is működtetünk irodát. Forduljanak hozzánk bizalommal.

 

Elérhetőségünk:
3300 Eger, Eszterházy tér 8.

Telefonszám:+36 30 3556624

E-mail cím:eger@keletiszomszedok.hu