Imola Konstrukt Kft.

 

Rövid cégbemutató

 

Az Imola Cégcsoport magyar tulajdonban lévő vállalatok együttműködését testesíti meg, amely mára közel 20 céget foglal magában.

Az IMOLA BAU Kft-t 1991-ben alapították a tulajdonosok. A megalakulás utáni első munkákat alvállalkozóként, szakipari kivitelezőként végezte a cég. Rövid időn belül sikerült kialakítani a generál kivitelezésre alkalmas fizikai és szellemi kapacitást. 1994-ben megnyílt a cég kereskedelmi telephelye, ami a saját kivitelezői termelés mellett egyéb vállalkozásokat, viszonteladókat és magánszemélyeket is kiszolgál.

1997-ben alapították a tulajdonosok az Imola Építő Kft-t, mely fokozatosan vette át az Imola Bau Kft-től a fővállalkozói, generálkivitelezői tevékenységet. Ezen, megnövekedett felelősséggel járó feladatok elvégzéséhez elengedhetetlenül szükség volt nagy tapasztalattal rendelkező, szakosodott kivitelezői gárda bevonására, hogy a megrendelők felé a feladat súlyának, jellegének megfelelő optimális szakembergárdát tudjunk biztosítani.

Közben a cégcsoport különböző területeken tett befektetései (épületüzemeltetés, szálloda ipar) miatt az Imola Építő kft. tevékenysége annyira sokrétű lett, ami újra szükségessé tette a profil tisztítást.

A tulajdonosok az építőipari generál kivitelezési tevékenységre 2010-ben alapították meg az Imola Konstrukt Kft-t, mely cég ezt a területet a mai napra már kizárólagosan lefedi.

A cég a megrendelői igények maximális kielégítésére és minőségi munkavégzésre törekszik. Ezeket az elveket szem előtt tartva ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, MSZ 28001:2008 és ISO 50001:2011 –es rendszereket működtet. A cég munkavállalóinak anyagi és erkölcsi megbecsülését tükrözi, hogy jelenleg a fizikai és irányítói állományban több 15 és 20 évet is meghaladó vállalati munkaviszonnyal rendelkező kolléga dolgozik.

 

Nyitott pozíciók:

A társaság az alábbi munkakörökre keres munkavállalókat:

  • festő
  • hidegburkoló
  • kőműves

 

 

Elérhetőségek:

 

Központi iroda:          3300 Eger, Kossuth L. u. 6/a.

Telefonszám:              +36 36 512 550

E-mail:                        eger@imolanet.hu

web:                            www.imolanet.hu