Hotel Narád & Park

Hotel Narád & Park ****

 A Mátraszentimrén található Hotel Narád & Park négy csillagos szálloda a Park-klub csoport hegyvidéki tagja. A szálloda összesen 50 szobaegységgel várja Vendégeit, rendelkezik egy étteremmel, mely közel 130 fő befogadására alkalmas. A hotel földszintjén wellness részleg került kialakításra. A szállodába érkezőknek lehetőségük nyílik kerékpárt kölcsönözni, az erdős területen pedig egy magaslati ParkKaland pálya és teniszpálya áll rendelkezésre.

Betölthető pozíciók a Hotel Narádban

 

Felszolgáló: svédasztalos és Á’laCarte étkezések lebonyolításához, drink bárban történő kiszolgáláshoz keressük kollégánkat. Feladat továbbá a számlázási rendszer használata és a nap végi elszámolás.

Szakács: leendő kollégánk feladatai a következők: svédasztalos reggeli és vacsora valamint Á’laCarte ebédek elkészítése, levezénylése, áruk megrendelése, készletek nyilvántartása, szükséges papírmunka elvégzése.

Szobaasszony: ebbe a feladatkörbe tartozik az utazó szobák kitakarítása (ágynemű húzás, fürdő takarítás), a lakó szobák napi takarítása, valamint a közösségi helyek tisztán tartása.

 

Személyzeti szállás és étkezés biztosított, a bejárás támogatott, harmadik hónaptól

cafetéria jár.

 

A szálloda elérhetősége:

info@hotelnaradpark.hu

37/593-230

30/517-90-47

 

A vezetőség elérhetősége:

Jágerné Grigonca Teréz – igazgató helyettes

vezeto@hotelnaradpark.hu

20/256-09-29