Hesi Kft.

 

A cég tevékenysége:

 

A HESI Sütőipari Kft. elsősorban napi friss termékek, korszerű kovászos kenyerek, pék- és finomsütemények előállításával foglalkozik. A választékot panírmorzsák, valamint friss és mélyhűtött tésztafélék bővítik. Kiemelkedő a réteslapok gyártása, melyeknek nemcsak a hazai, de export felvevő piaca is meghatározó. A társaság a termékek minőségének magas színvonalát évente, emelt szintű megfeleléssel auditált IFS minőségirányítási rendszerrel és folyamatos gyártmányfejlesztéssel biztosítja.

Amit a dolgozóinknak kínálunk:

 

A 100%-os magyar tulajdonban álló, eredményes gazdálkodást folytató cég a dolgozóinak utazási költségtérítést, kedvezményes termékvásárlási lehetőséget, valamint kedvezményes lakhatást biztosít. A munkavállalók részére cafeteria rendszert működtet, igény szerint munkáltatói kölcsönt nyújt.

Népszerűek a kulturális és sportrendezvényekre szóló jegyek, a dolgozók örömmel vesznek részt az egészségnapokon és a csapattréningeken.

A menedzsment a legkiválóbb munkatársakat évközi és év végi premizálásban részesíti.

A társaság a szakemberképzésre szintén nagy hangsúlyt fektet, a mesterpékek továbbképzése, valamint a legjobb munkavállalók segítése a magasabb szakmai tudás megszerzésében, beiskolázásuk mesterpék képzésre kiemelten fontos. A pályakezdő fiatalokat gyakornoki programmal segíti a cég, akik közül a legjobbak számára stabil munkahelyet is kínál.

Évente átlagosan 35 fővel köt tanulószerződést a szakmai gyakorlat elsajátítására, a szakmunkás utánpótlásra is gondolva.

 

Nyitott pozíciók:

 

Pék:

Sütőipari termelési tevékenységet végez a vonatkozó technológiai, higiénia, munkavédelmi és egyéb jogszabályi követelmények betartásával, melyhez szakmai-minőségi bérezés társul.

 

Pék-cukrász:

A tészták, masszák elkészítésén túl kreatív töltési, díszítési feladatokat lát el a finomsütemények és cukrászkészítmények elkészítésekor, melyet magas színvonalú díjazással ismernek el.

További információ:

HESI Sütőipari Kft.

3300 Eger, Sas u. 60/a.

Tel.: 36/412-522

E-mail: info@hesi.hu

www.hesi.hu