Bugát Pál Kórház

Intézményünk méretét, és szakmai struktúráját tekintve jellegzetes városi kórház-rendelőintézet, hazai viszonylatban a középnagyságú gyógyító egységek közé tartozik.

A Bugát Pál Kórház feladata a város és vonzáskörzetébe tartozó lakosság egészségügyi ellátása, kórházi kezelése, utókezelése, gondozása, a prevencióban való részvétel. Munkánkat mindenkor a kor szakmai színvonalának megfelelően és annak érdekében végezzük, hogy azzal kivívhassuk a betegek és a lakosság megelégedettségét.

Célunk, hogy személyre szóló, humánus, megnyugtató körülmények között, minél kevesebb várakozással terhelt orvos-beteg találkozásokat biztosítsunk. Arra törekszünk, hogy az orvos-szakmai, szakdolgozói feladatokat a városi kórház adottságainak megfelelően, magas szinten teljesítsük.

 

Az elkötelezettségünket tükröző célok elérése érdekében meghatározó feladatunknak tekintjük:

  • az emberközpontú egészségügyi ellátás színvonalának folyamatos javítását,
  • kimagasló szakmai ismeretekkel rendelkező munkatársak alkalmazását,
  • a minőségi munka elismerését,
  • az erőforrások optimális kihasználását

Stratégiai céljaink és fejlesztéseink meghatározásánál teljes mértékben figyelembe vesszük betegeink, egyéb partnereink elvárásait a jogszabályi követelmények maradéktalan betartása mellett.

A Bugát Pál Kórház vezetése gondoskodik a stratégiai irányvonallal összhangban levő minőségpolitika szervezeten belüli megfelelő kommunikálásáról, és honlapján (www.bugatpal.hu) nyilvánossá teszi azt, az érdekelt felek számára.

 

Nyitott pozíciók:

  • szakképzett kazánfűtő
  • nővérek, szakápolók okj-s végzettséggel
  • bérezés közalkalmazotti bértábla alapján

 

Elérhetőségek:

Postacíme: 3200 Gyöngyös, Dózsa György út 20-22.

E-mail: korhaz@ bugatpal.hu

Web: www.bugatpal.hu

Telefon: 06 37 312-491