Enyém a Pálya! Állásbörze és Karriernap Egerben

A program az Eger Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktuma keretében a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Heves Megyei Kormányhivatal közös szervezésében 2018. november 22-én  10:00-től 13:00 óráig a Egerben az EKE Rendezvénytermében Enyém a Pálya! Állásbörze és Karriernap lesz, ahol  közel 25 Heves megyei cég több, mint 1000 állást kínál.

 

Enyém a Pálya! Állásbörze és Karriernap

Kiállítás – Karrier tanácsadás –Előadások

Álláskeresők, középiskolások, egyetemisták, pályakezdők, pályamódosítók, közfoglalkoztatottak és GYES-en lévő anyukák részére

Időpont: 2018. november 22. 10:00 – 13:00

Helyszín: EKE Rendezvényterem (3300 Eger, Bartók tér 4.)

Az egész napos rendezvény egyrészről kiállítás, ahol a Heves megyei munkáltatók saját standjukon lehetőséget kapnak arra, hogy személyesen vehessék fel a kapcsolatot az érdeklődő leendő munkavállalóikkal. Másrészről karrier tanácsadás, ahol az előadói sarokban folyamatosan előadások hangzanak majd el álláskeresés, önéletrajzírás, karriertervezés, önmegvalósítás témakörében.

Az állásbörze alatt a látogatóknak lehetőségük lesz arra, hogy a helyszínen elkészíthessék fényképes önéletrajzukat, vagy akár próbainterjún is részt vegyenek. Itt következmények nélkül kérdezhetnek a HR-esektől, kérhetnek személyes tanácsot.

A karriernapra várjuk az álláskeresőkön kívül a középiskolásokat, egyetemistákat, pályakezdőket is, hisz diákmunkával, gyakornoki pozíciókkal, és duális képzéssel kapcsolatban is kínálnak lehetőséget a kiállító cégek, de a gyesről visszatérő anyukáknak is segítünk az újra munkába állásban, valamint a Heves Megyei Kormányhivatal támogatási programokról is tájékoztatja az érdeklődőket.

A szakmai előadásokon keresztül a látogatók megtudhatják, hogyan készüljenek fel egy állásinterjúra, hogyan írjanak önéletrajzot, hogyan adják el magukat leendő munkavállalójuk részére. A felkészítéssel megelőzhető a bizonytalanság, az interjúk során keletkező feszültség, a próbainterjúk és személyes kapcsolatok révén a leendő munkavállalók önbizalomra tehetnek szert.

További szakmai segítséget nyújtanak az Eger Megyei Jogú Város foglalkoztatási paktuma együttműködő szervezetei is. (TOP-6.8.2-15-EG1-2016-00001 – Eger Megyei Jogú Város foglalkoztatási paktuma )

Nyereményjáték: Aki meglátogat legalább 10 kiállítót, részt vesz egy sorsoláson, ahol 10 000 Ft értékű élelmiszer vásárlási utalványt nyerhet.

 

Kiállítók listája:

 1. Apollo Tyres
 2. Asiafood Kft
 3. Aventics Hungary Kft
 4. Diák-Center
 5. D-Zs Autó Kft
 6. Egri TISZK Nonprofit Kft.
 7. Egri TISZK Nonprofit Kft.
 8. ELSO Elbe Hungária Bt.
 9. Heves Megyei Foglalkoztatási Paktum
 10. Mediaworkd Hungary Kft.
 11. Heves Megyei Kormányhivatal
 12. IMOLA Konstrukt Kft
 13. J.P. ’98 Fűtéstechnika KFt
 14. K ÉS V KFT.
 15. KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.
 16. Komfort Idősotthonok Nonprofit Kft.
 17. Ledora Plus Kft.
 18. Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet
 19. Mátrai Erőmű ZRt.
 20. Mátrametál Kft.
 21. Meló-diák
 22. Nagyfény Bt
 23. OTP Bank Zrt.
 24. Penny Market Kft.
 25. Prohuman 2004 Kft.
 26. Rádi Pékség Kft.
 27. Robert Bosch Automotive Steering Kft.
 28. RUAG Ammotec Magyarországi Zrt.
 29. Sanatmetal Kft.
 30. SBS Kft
 31. Schneider Electric
 32. schoen+sandt Hungary Kft.
 33. Viresol Kft.
 34. Zf Hungária Kft.

 

Programok az aulában:

10:00 Megnyitó

 • Bánhidy Péter ( elnök, Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara)

Interaktív előadások

 • 10:00 MegnyitóWorkshop:
  • 10:30 Állásszerző önéletrajz írás titka

  Gyenesné Sági Katalin (Aventics Hungary Kft.)

  • 11:00 Vállalati bemutatkozások
  • 11:30 Önismeret és álláskeresés – Miben vagyok jó, milyen munka való nekem?
  • Husvéti Noémi – Egri TISZK Nonprofit Kft.
  • 12:00 Vállalati bemutatkozások
  • 12:30 Hogyan készüljek az állásinterjúra?
 • Csatlós Ágnes (Heves Megyei Kormányhivatal)
  • 13:00 Nyereménysorsolás

10:00-13:00 folyamatosan

 • Digitális önéletrajz készítő stand, fotóssal, nyomtatóval: A helyszínen megírhatod önéletrajzod, mi lefényképezünk és még ki is nyomtatjuk neked!
 • Próbainterjú sarok: Itt minden kötöttség nélkül részt vehetsz egy próba állásinterjún, ahol a visszajelzések segítenek neked a későbbi sikeres szereplésben. Gyakorolhatsz és önbizalmat szerezhetsz.
 • Személyes tanácsadás HR-es segítségével: Itt kötetlenül felteheted kérdéseidet egy profi szakembernek. Megkérdezheted mit várnak el, mire figyelnek, mi a döntési mechanizmusa a dolgozók kiválasztási folyamatának?

 

 

 

A program TOP-6.8.2-15-EG1-2016-00001 – Eger Megyei Jogú Város foglalkoztatási paktuma című projekt keretében valósul meg.